Ordförande har ordet

ORDFÖRANDE HAR ORDET

Hej kära medlem

Med en fin höst bakom oss närmar vi oss årets slut och julmånaden december. Som tack för allt arbete och för allt engagemang under året, bjuder klubben in alla årets funktionärer till ett gemensamt julbord på Sundby Gård den 25 november. Alla medlemmar är dock välkomna, se inbjudan här på hemsidan

I slutet av oktober gjordes en del förbättringsarbeten av klubbens planer, den stora appellplanen och agilityplanen. Det var glädjande många medlemmar som kom och hjälpte till med att sprida ut ny jord och att så nytt gräs. Tack till alla er och till vår sponsor Hans Andersson Entreprenad. Planerna är nu avstängda fram till i vår.

Årets klubbmästerskap har genomförts i Bruks, Lydnad, Agility, Rallylydnad och NoseWork. Vi gratulerar alla våra nya mästare.

Vi har haft årets sista medlemsmöte. De olika sektorerna redogjorde för det gångna årets aktiviteter och om planeringen inför nästa år. Tävlingssektorn meddelade att klubben har fått tre nya tävlingssekreterare, Helen Taraldsson, Eva Segelöv och Carin Tilliander. Klubben behöver fortfarande tävlingsledare för brukset, så hör av dig till styrelsen om du är intresserad. Peggy Wandery, vår nya kassör, passade på att presentera sig för medlemmarna.

Valberedningen är i full gång med sitt arbete och vill ha förslag på nya styrelse -medlemmar inför nästa år. Se vidare deras upprop här på hemsidan

Jag önskar alla våra medlemmar en härlig vintersäsong tillsammans med era fyrbenta.

Kerstin Ivarsson

PS Har du några ideér, frågor, synpunkter, etc hör av dig .

Övrigt 57 93 94-8

Swish 12 35 57 35 71