Digital inofficiell tävling

Digital inofficiell tävling

Vi kommer ha en inofficiell digital tävling med hänsyn tagen Covid 19 epedemin.

Onlinetävling startklass och klass 1 lydnad

I Corona-tider då vi inte kan träffas och tävla så erbjuder vi en online-tävling för alla er som vill se var ni står i er träning inför kommande tävlingar. Tävlingen är inofficiell och kan ses som en träningstävling där du får en domarbedömning av er insats.

Tävlingen utförs i Startklass och i Klass 1 (du kan anmäla till båda klasserna).

Ekipaget ska filmas när man utför programmet i en kedja med oredigerad film som skickas in för bedömning. Klass 1 genomförs utan gruppmoment, i övrigt följer vi SBK:s regler Lydnadstävling.

Efter anmälan får du ett PM med instruktioner, momentens ordning, hur följsamheten/fria följet ska utföras (skriftligt och på film), samt ett utdrag ur regelboken där du ser reglerna för samtliga moment.

Domare: Anders Svensson, Roger Borgström

Anmälan: Senast 10 maj

Anmälan skickas till tavling@haningebk.se, i anmälan skriver du: onlinetävling, namn, hundens namn, vilken klass du tävlar.

Efter anmälan får du ett PM med instruktioner hur tävlingen går till. För att få en så bra film som möjligt rekommenderar vi att du har en medhjälpare som filmar, denna kan även fungera som tävlingsledare.

Inskick av film:

Filmen ska skickas in senast den 24 maj.

Efter ca 1 vecka kommer du få ditt domarprotokoll skickat till dig med poäng och feedback på varje moment.

Filmen laddas upp på Youtube, Vimeo eller motsvarande och länk skickas via mejl till tavling@haningebk.se

Kostnad: 125 kr

Betalas via Swish till 123 557 3571 i samband med anmälan.

Se banor och regler i PDF filerna här under.

Hjärtligt välkomna med era bidrag!

digitaltävling