Tävlings träning

Tävlingsträning den 21 maj


Vi kommer ha en inofficiell tävlingsträning med hänsyn tagen till de regler som gäller nu i Covid 19 epedemin, läs mer här nedan. 

179


Välkomna till vår Corona anpassade träningstävling i Startklass och Klass 1 lydnad!


Många är vi som tränat hela vintern och längtat till våren för att äntligen kunna komma ut och tävla men så vart det ju inte riktigt i år…

För att ge en möjlighet att stämma av hur träningen gått och hur det fungerar i en tävlingssituation anordnar vi den 21 maj en träningstävling i lydnad för er som vill prova att tävla i Startklass eller Klass 1.


Tävlingen är upplagd som en riktig tävling med domare, tävlingsledare och bedömning av ert program med domarprotokoll där poäng och feedback ges på de olika momenten.


För att inte vara för många personer samtidigt är tävlingen uppdelad i startgrupper med fem ekipage per startgrupp. När du anmält dig så får du veta din startgrupp och vilken tid ni ska vara på plats och vilken tid ni är tvungen att lämna klubben. Tävlingen är uppdelad så att tävlande i Startklass parkerar på parkeringsplats nära den plan de tävlar på och tävlande i Klass 1 parkerar vid den plan de tävlar på.


Viktigt är att alla ekipage håller de tider som gäller för den startgrupp de tilldelats. Vi kommer även ha funktionärer som ser till att detta sköts på sådant sätt att tiderna för de olika startgrupperna hålls. Vi kan tyvärr inte ha någon publik och som tävlande kan du inte ta med någon extra person då antalet personer på samma ställe inte får överskrida 10 stycken.


Tävlingen är öppen för alla i Stockholmsområdet då vi ska undvika resor mellan regionerna.


Efter anmälan får du ett PM med mer detaljerad information


Anmälan via mejl till:  tavling@haningebk.se  Ange: namn, hundens namn och vilken klass du vill tävla i.


Startavgifter:

Betalning sker via Swish till  123 557 3571 i samband med anmälan (ange ditt namn under meddelande).

Startklass - 130 kr

Klass 1 – 230 kr


Sista anmälningsdag : 8 maj