Ordförande har ordet

ORDFÖRANDE HAR ORDET

Augusti 2018

Hej kära medlem

Vilken fantastisk sommar vi haft, vilken osedvanlig värme! Det har säkert fört med sig att många har avstått träning med sina hundar, när det varit som allra varmast. Därför är förmodligen den annalkande hösten med svalare väder, särskilt välkommen nu.

Klubben har under säsongen anordnat många olika tävlingar i spår, agility, nosework, lydnad och i rallylydnad. Ett jättestort tack till alla våra medlemmar som ställt upp som funktionärer, utan ert engagemang skulle vi inte kunna erbjuda en så stor variation på aktiviteter. Ett särskilt tack till en av klubbens eldsjälar Lotta Ringius, som under sommaren också anordnade en inofficiell utställning på klubben.

Vi har mycket att se fram emot under hösten. Bland annat finns det kurser att boka både i lydnad, agility och nosework. Du hittar vårt kursutbud på sidan BOKA KURS här på hemsidan. Du som vill tävla hittar våra egna tävlingar på sidan TÄVLINGAR.

I år firar Svenska Brukshundklubben 100 år. Det firas med århundradets hund- och folkfest i Ronneby med Svenska mästerskapen i olika grenar, som går av stapeln den 22 augusti - 26 augusti.

Vi kan stoltsera med att flera ekipage från vår klubb har kvalat in till detta SM. I lydnad har vi Marion Tannergren med sin Vessla, Anne Andersson med sin Alvin, Kerstin Ivarsson med sin Viktor och Helene Haist med sin Benny. I rallylydnad har vi Ingrid Palmert med sin Fix i Jubeleumchansen. Vi håller tummarna och önskar alla lycka till.

Jag önskar alla medlemmar en härlig höst med era fyrbenta.

Vi ses på klubben.

Kerstin Ivarsson

PS Har du några ideér, frågor, synpunkter, etc hör av dig .

Övrigt 57 93 94-8

Swish 12 35 57 35 71