STYRELSEN INFORMERAR

STYRELSEN INFORMERAR

Okt 2019

Hej, lite info....

Som ni alla säkert vet så fick vi en vattenskada under klubbhusets köksdel innan sommaren. Nu i oktober ska det påbörjas en renovering med försäkringsbolagets hjälp, den innefattar total rivning av köket och de ersätter köksgolvet.

Tyvärr är stockarna som huset står på ruttna, speciellt i kökshörnan. För att det ska bli en bra renovering så måste vi även byta dem i aktuell hörna och det får klubben bekosta själva, samt det nya köket.

Med detta i beaktande så har vi tagit beslutet att ställa in årets julbord, vi kan inte motivera den kostnaden innan vi vet vad köksrenoveringen landar på. Vi kommer istället ha en vårmiddag/invigningsfest efter renoveringen.

Förestående renovering kommer att gräva ett ganska stort hål i klubbens kassa, detta vill vi förstås fylla igen så snart som möjligt, vi hoppas att alla i klubben har förståelse för och jobbar för detta.

OBS!

Ändrad tid för skotträning på klubben

Måndagar kl 18:30-18:45

6/8 2018

Störande ljud

På förekommen anledning, vill vi påpeka att det inte får förekomma någon form av störande ljud, såsom skall och/eller höga röster, på våra appellplaner, efter kl 22:00.

Gäller vardag- som helgdag.

1/10 2018

Ang privat verksamhet på klubben

Du som håller privata kurser eller privat undervisning, är välkommen att boka klubbens planer.

Det kostar 100:-/tim för medlem och 150:-/tim för icke medlem.

All bokad verksamhet ska läggas in i vårt kalendarium

Kontakta Monica tel  070-2826007