ORDFÖRANDE HAR ORDET

ORDFÖRANDE HAR ORDET

Hej, Tack för ert förtroende klubbvänner.

Efter mina 2 år som en ganska aktiv suppleant så kändes det kul när jag fick förfrågan om denna post av valberedningen, jo visst funderade jag både två och tre gånger men kom fram till att med den tunga och trygga kunskap som finns i styrelsen så kan det här bli en kul resa.

Senaste året har jag hört från flera ”Det är så enkelt och trevligt på HBK” och ”Det sker så mycket på HBK” det tycker jag är kul att höra, gör en nästan stolt…min klubb, där är jag medlem :). Det ska vi fortsätta att jobba med under året, hundmänniskor och hundar ska trivas på HBK.

Det ska också bli spännande när vi öppnar upp våra nya planer till våren, kul med förbättringar. Ja våren längtar i alla fall jag verkligen till, tänk när vi sitter där på bänken med en kopp kaffe efter ett förhoppningsvis grymt träningspass, den känslan! Längtar……vi hörs igen, glada hälsningar Cecilia Grins

Haninge BK © Copyright Kerstin Ivarsson