ORDFÖRANDE HAR ORDET

ORDFÖRANDE HAR ORDET

Hej, lite info....

Som ni alla säkert vet så fick vi en vattenskada under klubbhusets köksdel innan sommaren. Nu i oktober ska det påbörjas en renovering med försäkringsbolagets hjälp, den innefattar total rivning av köket och de ersätter köksgolvet.

Tyvärr är stockarna som huset står på ruttna, speciellt i kökshörnan. För att det ska bli en bra renovering så måste vi även byta dem i aktuell hörna och det får klubben bekosta själva, samt det nya köket.

Med detta i beaktande så har vi tagit beslutet att ställa in årets julbord, vi kan inte motivera den kostnaden innan vi vet vad köksrenoveringen landar på. Vi kommer istället ha en vårmiddag/invigningsfest efter renoveringen.

Förestående renovering kommer att gräva ett ganska stort hål i klubbens kassa, detta vill vi förstås fylla igen så snart som möjligt, vi hoppas att alla i klubben har förståelse för och jobbar för detta.