FUNKTIONÄRER

VILL DU VARA FUNKTIONÄR

Att vara Funktionär på Haninge Brukshundklubb

Vi hoppas att du som är medlem i vår klubb kan och vill hjälpa till på våra tävlingar ibland. Det behövs alltid funktionärer då.

Du som är ny,  har då ett bra tillfälle att lära dig något nytt inom våra olika tävlingsgrenar.

För de flesta uppgifter behövs ingen särskild utbildning.

Vi behöver tex skrivare, ibland parkeringsvakt och köket behöver  bemannas.

Du får all information du behöver i god tid innan tävlingen.

Välkommen att skicka din intresseanmälan.

Här nedan kan du fylla i vilket alternativ som passar dig, vilken dag och tid du vill vara funktionär.

Tack på förhand!

VÅRT BELÖNINGSSYSTEM

Som funktionär på vår klubb ingår du i vårt nya belöningssystem. Det innebär att när du som är medlem i HBK arbetar som funktionär för klubbens räkning, kan få ersättning med 20:- per arbetad timme.

Belöningssystemet gäller för funktionärer som medverkar vid tävlingar, deltar i köksarbete, deltar med städning och annan skötsel av klubbstuga och planer.

Efter varje arbetspass rapporterar du dina inarbetade timmar till aktuell tävlingsansvarig, köksansvarig eller sektoransvarig.

Här finns en redovisningsmall, som du kan skriva ut och använda för dina egna anteckningar. Arbetspass som understiger 1 timme per tillfälle räknas ej.

När du redovisar dina arbetspass samt uppvisar kvitto från inköp av hundrelaterade tjänster/produkter, kan vår kassör ersätta dig, inom ramen för dina inarbetade timmar.

Inarbetade timmar gäller i två år.

I belöningssystemet ingår inte förtroendevalda i styrelse- arbete, ej heller sektorsarbete, då detta är planering, eller redan arvoderat uppdragsarbete. Allt arbete som utförs på tävlingsdagar eller andra aktiviteter på klubben ingår i belöningssystemet.